Projecten

renovatie

Verbouwing

Opdrachtgever: De Alliantie Gooi en vechtstreek.

De gevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd. De voegen werden lichtgrijs i.p.v. grijs, dit is gedaan voor een frissere uitstraling van het gebouw. Ook de entreehal is verbouwd en de trappenhuizen zijn voorzien van nieuwe vliesgevels.

5
3
1 Camera

Ontwerp

 

Ontwerp restaurant

China Garden Venlo_1701275
China Garden Venlo_1701274
China Garden Venlo_1701272

Ontwerp

 

Ontwerp restaurant

Ginza8
Ginza2
China Garden Venlo_1701272

Ontwerp

 

Ontwerp restaurant

oudloosdrecht2
oudloosdrecht1

Nieuwbouw

Opdrachtgever: Particulier

 

Twee villa's te Oud-Loosdrecht aan het water.

Deze 2 villa's staan bij het water en zijn voorzien van een boothuis en kelder. Door deze traditionele bouwstijl met rietenkappen passen deze villa's (mix tussen traditioneel en jaren '50 stijl) perfect op deze plek.

laren1
laren2

Nieuwbouw

Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Laren

Vier arbeiderswoningen te Laren.

De combinatie van nieuwbouw woningen in een oud jasje komt in dit complex naar voren. Dit project was een oefening in de Larense bouwstijl (boerderij)

flat1

Verbouwing

Opdrachtgever: De Alliantie Gooi en Vechtstreek

 

Verbouwing jaren '60 woongebouw te hilversum.

Dit oude flatgebouw is in een nieuw jasje gestopt en is voorzien van de toegankelijkheidseisen van deze tijd. De galerijen hebben een golvende vorm gekregen, die niet alleen een esthetische functie heeft maar ook een functionele functie voor de draaicirkel van mindervalide. Door de materiaal keuze krijgt het gebouw een luxueuze uitstraling en door de plint van het gebouw krijgt het complex ook een statisch karakter. De binnenzijde van de entree is gecontrasteerd met de buitenzijde. Heldere kleuren en vrolijke sfeer.

hilversum4

Nieuwbouw

Opdrachtgever: Meester Electronics 

 

Kantoor Meester Electronics te Hilversum.

hilversum3

Nieuwbouw

Opdrachtgever: De Alliantie Gooi en Vechtstreek

 

36 Woningen te Hilversum.

hilversum1
hilversum2

Uitbreiding

Opdrachtgever: Fitwell

 

Fysiotherapie te Hilversum.

Uitbreiding en opbouw t.b.v. praktijkruimtes en gymzaal. De vorm is een poging om aan te sluiten op de bestaande architectuur, waarin het dak landschap het meest toonaangevende element was.

bussum3
bussum4

Aanpassing

Opdrachtgever: De Alliantie Gooi en Vechtstreek

 

Aanpassing complex aan toegankelijkheidseisen te Bussum.

Dit complex moest worden aangepast naar de huidige toegankelijkheidseisen. Deze woningen zijn annex een verzorgingstehuis. De bestaande galerijen zijn opgevijzeld en balkonhekken zijn vervangen door een vliesgevel.

bussum1
bussum2

Nieuwbouw

Opdrachtgever: Woningcorporatie Patio te

Bussum

Verbinding van twee flatgebouwen te Bussum.

De verbinding tussen twee flatgebouwen door middel van bruggen en een nieuwe lift en gezamenlijke entreehal met binnen tuin.

upgrade1
upgrade4

Upgrade

Opdrachtgever: Woningcorporatie Rochdale te Amsterdam

Upgrade 500 woningen Geldershood te Amsterdam-zuidoost.

Het aanpakken van de buitenschil. De entree wordt benadrukt door de uitkragende balusters. De entreehallen worden uitgevoerd met structurele beglazing en rvs. De plint wordt uitgevoerd met leisteen tegels en rvs profielen. De onderzijde van de balkons en galerijen worden rood en oranje geschilderd, door deze kleuren worden de schijven van de verdieping benadrukt. Dit ontwerp is in samenwerking met CAS architectuur te Amsterdam gerealiseerd.

uitbouw1

uitbouw

Opdrachtgever: Woningcorporatie

uitbouw 55 eengezinswoningen te Loosdrecht.

De woonkamers waren te klein (keukens aan de voorkant). Door deze uitbouw kon makkelijk een eetkamer worden gerealiseerd met toegangsdeur naar de tuinen.

meent1
meent2

Aanpassing

Opdrachtgever: De Alliantie

Aanpassing gevels 180 woningen te Hilversumse Meent.

Voor de oude  (slechte) gevels zijn nieuwe gevels in nieuw metselwerk (met isolatie) opgetrokken. De woningen zijn ook voorzien van nieuwe kozijnen. Door deze drastische verandering van de wijk konden de bezoekers (gasten) de woning niet meer herkennen.